Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Milojević pred meč u Nišu: Dragovića brzo očekujem na terenu

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Vladan Milojević (Foto: Starsport)

Fudbaleri Crvene zvezde će u sredu od 19 časova gostovati Radničkom u Nišu 25. kolu Superlige Srbije. Očekivanja pred meč na Čairu izneo jetrener Vladan Milojević.


LIGA ŠAMPIONA: Od 21 igraju Asenal – Porto, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.26.


Nišlije su ostale bez trenera jer je Nikola Trajković podneo ostavku posle poraza od Železničara iz Pančeva.

NEMAM VREMENA DA PRATIM ŠTA SE DEŠAVA U NIŠU

Fokusiran sam samo na Zvezdu i na moju ekipu. Nemamo vremena da pratimo šta se dešava u Radničkom kada je reč o treneru. Osluškujemo, ali usmeren sam na Zvezdu – počeo je Milojević.

Na listi povređenih su Aleksandar Dragović i Vladimir Lučić. Milojević je prvo govorio o Dragoviću.

Prve prognoze su pozitivne. Mislim da neće biti dugačka pauza i očekujem ga brzo na terenu. Naš medicinski tim radi ubrzano na saniranju povrede, a posle toga sledi i reprezentativna pauza. Nedostaje nam i Lučić… Videli ste da smo u poslednjih par utakmica imali teže povrede, što nikako nije dobro.

Gelor Kanga će biti u konkurenciji za tim.

Prema zvaničnim podacima FSS-a Kanga ima tri žuta kartona, tako da će biti u konkurenciji protiv Radničkog.

Govorio je Milojević i o mladim igračima.

Svakom mladom igraču treba podrška. Svi je imaju od mene, ali biram tim za svaku utakmicu pojedinačno. Na njima je da rade i treniraju, te da budu spremni kako bi izašli na teren i opravdali očekivanja. Imamo mnogo mladih igrača na koje Zvezda računa. Svi vredno rade i čekaju šansu – zaključio je Milojević.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.