Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NIKAKO DA SE SKOCKA TIM Novi problemi za Milojevića posle Ivanjice! Dva igrača suspendovana, jedan povređen…

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Osman Bukari, Gelor Kanga i Srđan Mijailović (Foto: Starsport)

Šampion ne staje. Sve ide po planu… Posle osam odigranih mečeva, a na poslednjem u Ivanjici su igrači Crvene zvezde pronašli šifru za novi uspeh (3:0) i sa tri boda su se vratili u Beograd.


ENGLESKA: Mančester siti i Arsenal sastaju se u 17.30, a kvota kladionice MaxBet na tip GG je 1.73.


Ipak, ceh novog trijumfa nije baš mali, bar kada je reč o kadrovskim problemima. Srđan Mijailović je zaradio četvrti žuti karton, kao i Osman Bukari, koji nije ulazio u igru, ali ga je sudija Danilo Nikolić kažnio posle prepiranja sa protivničkim igračem. Tandem je automacki suspendovan, pa će morati u sredu da preskoči meč sa IMT-om na stadionu “Rajko Mitić”.

Stručni štab je zabrinut zbog povrede In Bom Hvanga. Korejac je u duelu dobio udarac, ali je nastavio utakmicu. Posle je tražio izmenu, pa je hramljajući napustio teren u Ivanjici. Uslediće snimanje, a procene su da je potreban period za oporavak. Prema planu za naredni ispit u kombinaciji treba da budu Aleksandar Dragović i Uroš Sremčević.

1 komentar

1 komentar

  1. Željko

    31.03.2024. at 17:22

    Glazer-Spajić, Dragović, Điga, Rodić-Kanga, Stamenić-Katai, Ivanić-Olanjinka, Kraso. Guteša, Milunović, Radojević, Nikolić, Mimović, Knežević, Šljivić, Maksimović, J. Mituljikić, Endiaje, Sremčević.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.