Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SUPERLIGA Vojvodina protutnjala jugom Srbije, Radniku sve teže

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Mihailo Ivanović, dvostruki strelac u Surdulici (Foto: Starsport)

Nikakav problem nisu imali Novosađani na jugu Srbije. Kao preporođeni pod komandom Božidara Bandovića, zabeležili su četvrti vezani trijumf: Radnik – Vojvodina 0:4 (0:3).


Španija: Na meču Kadiz – Granada, naša kladionica nudi kvotu 2.40 za igru ug 3+.


Sve je rešeno u prvom poluvremenu. Gosti su poveli golom Njegoša Petrovića, nekadašnjeg veziste Crvene zvezde, njegovim drugim u novom klubu. Na isteku pola sata fudbala prednost je duplirao 19-godišnji Mihailo Ivanović, dete Vojvodine i momak koji je jedan period stasavanja proveo u Sampdoriji. Za još ubedljiviju prednost pobrinuo se Aleksa Vukanović, još jedan nekadašnji igrač Zvezde.

Potpuno nemoćni da se odupru razigranim “lalama”, domaći fudbaleri su kapitulirali posle 15 minuta u nastavku. Strelac je ponovo bio talentovani napadač Ivanović.

Novom pobedom, Vojvodina je potvrdila ambicije da se nađe na evropskoj sceni. Na drugoj strani, pred Radnikom su teški dani.

SUPERLIGA, 27. kolo

Petak

Čukarički – Novi Pazar 2:0 (0:0)

(Docić 68. penal, Pavkov 71)

Radnik – Vojvodina 0:4 (0:3)

(Petrović 6, Ivanović 29, 60, Vukanović 39)

18.00 IMT – Železničar Pančevo

18.00 TSC Bačka Topola – Voždovac

Subota

14.00 Radnički 1923 – Napredak

14.00 Radnički Niš – Mladost

16.00 Javor – Crvena zvezda

18.30 Partizan – Spartak S.

Standings provided by Sofascore

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.