Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SUPERLIGAŠKA VRTEŠKA Napredak i Mladost imenovali nove trenere

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Ivan Stefanović ponovo na klupi Kruševljana (Foto: Starsport)

Napredak je krajem prethodne godine saopštio da je u potrazi za novim šefom stručnog štaba, jer je jasno da Milan Đuričić zbog bolesti i lečenja koje je u toku neće biti u mogućnosti da predvodi ekipu.


ALŽIR 2 Kvota naše kladionice na pobedu Bel Abesa protiv Kermisa je 1,78


Sada je i poznato ko dolazi na njegovo mesto. U pitanju je Ivan Stefanović, doskorašnji šef struke Mladosti iz Lučana, koji se faktički vratio u Kruševac gde je radio godinama unazad. Prvo je bio asistent, a u dva navrata prvi trener. Stefanović je sarađivao i sa Milanom Đuričićem, a i ovoga puta će voditi ekipu u saradnji sa njim. Đuričić će, naime, biti savetnik u stručnom štabu.

Što se lučanske Mladosti tiče, novi šef stručnog štaba biće Dragiša Žunić. On je već dugo u klubu, sarađivao je sa Stefanovićem i samo će nastaviti posao koji su zajedničkim snagama obavljali u prvom delu sezone. Žunić će u narednom periodu dobiti i PRO licencu.

SLIKA NAVUKLA GNEV Argentinskom DJ-u prete smrću zbog Mesija!

LA LIGA Viljareal razbio Levante, pukla novogodišnja “petarda” (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.