Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

Sutkinja priznala da je u vezi sa fudbalerom, reagovao savez

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Twitter.com

Sve je više žena sudija u fudbalu. Jedna od njih je Holanđanka Šona Šukrula. Ona ima 30 godina i još od 2016. ima znak FIFA.


Engleska 4: Na meču Forest Grin – Eksiter, naša kladionica nudi kvotu 2.55 za igru 1-1.


Šona je nedavno objavila da je u ljubavnoj vezi sa fudbalerom Emena Džefom Hardeveldom. Zbog mogućeg “sukoba interesa” odmah je reagovala Fudbalska federacija Holandije.

Šona Šukrula neće biti delegirana za utakmice ekipe za koju igra Džef Hadreveld. To je sve. Njihov odnos za nas nije problem. Želimo im mnogo sreće u zajedničkom životu – izjavio je portparol holandskog saveza.

Holandska sutkinja uglavnom je prisutna na utakmicama nižih holandskih liga, a Emen je drugoligaš. Uglavnom je angažovana u ulozi četvrtog arbitra.

Hardeveld, inače dete Fejenorda i nekadašnji mladi reprezentativac Holandije, na početku sezone se tokom utakmice sa Ajndhovenom sreo sa svojom voljenom kao zvaničnicom na meču.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.