Budimo u kontaktu

KATAR 2022

ŠVAJCARCI OBJAVILI SPISAK Na njemu četiri golmana i zvezde u najzrelijim godinama

Darko Noveski

Objavljeno

,

Đerdan Šaćiri (Foto: Starsport)

Do starta Svetskog prvenstva ostalo je 11 dana, a Švajcarska je danas objavila konačan spisak sa 26 fudbalera. Nema previše iznenađenja, sem broja golmana na spisku.


NEMAČKA Lajpcig dočekuje Frajburg i na papiru je favorit. Ipak, gosti igraju sjajno i “dvojka” nije iznenađenje. Kvota u kladionici MaxBet je 4.35.


Reprezentacije uglavnom u tim uvrste tri golmana, ali su se “sajdžije” odlučile za četiri. Tako su se na spisku našli Jan Zomer, Jonas Omlan, Gregor Kobel i Filip Ken.

Najveće zvezde timu su Granit Džaka i Đerdan Šaćiri. Momci albanskog porekla koji su eliminisali Srbiju sa prethodnog Mundijala u Rusiji 2018. godine. Sada su fudbaleri Arsenala i Čikaga u najzrelijim fudbalskim godinama. Svakao da će ponovo da budu najveća opasnost po našu odbranu u Kataru.

Pogledajte ceo spisak Švajcaraca:

GOLMANI

Jan Zomer (Borusija M), Jonas Omlan (Monpelje), Gregor Kobel (Borusija Dortmund), Filip Ken (Salcburg).

ODBRANA

Silvan Vidmer (Majnc), Fabijan Šer (Njukasl), Manuel Akandži (Mančester Siti), Niko Elvedi (Borusija M.), Eraj Džomert (Valensija), Rikardo Rodrigez (Torino).

VEZNI RED

Granit Džaka (Arsenal), Remo Frojler (Notingem F.), Denis Zakarija (Čelsi), Đibril Sou (Ajntraht F.), Renato Stefen (Lugano), Fabijan Frej (Bazel), Mikel Ebišer (Bolonja), Džerdan Šaćiri (Čikago), Ardon Jašari (Lucern), Edmilson Fernandez (Majnc), Fabijan Rider (Jang Bojs).

NAPADAČI

Haris Seferović (Galatasaraj), Bril Embolo (Monako), Ruben Vargas (Augsburg), Noa Okafor (Salcburg), Kristijan Fasnaht (Jang Bojs).

PREPORUČUJEMO:

OTKRIVAMO Najbolji strelac Srbije pod posebnim režimom… Neće još neko vreme na teren

VIŠE NE KRIJU Karijus prošetao Diletu bez brusa, pali i poljupci (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.