Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SVE SE POKAZALO Neki igrači nisu za Zvezdu, ali bez jednog ne može! Čim nije u timu, teško do pobede

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Slavlje fudbalera Crvene zvezde posle postignutog gola u večitom derbiju (Foto: Starsport)

Delovali su pojedinci bez elana i energije. Bez obzira što su dugo čekali šansu, nisu uspeli da pojačaju konkurenciju za startni tim crveno-belih.


ARGENTINA 1: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Njuelsa protiv San Lorenza je 2.50. Utakmica počinje u 22.30.


Bodovna zaliha je trebalo da im “pomogne” da budu bolji na polju dokazivanja, a za takav odnos je usledila kazna u finišu i samo bod na kontu. Izmene su ostvarile pomak, ali opravdano je delovao razočarano trener Miloš Milojević, koji je izgleda završio sa kombinovanjem tima do kraja sezone. To se može očekivati samo u slučaju povreda i problema sa kartonima.

Jasno je da na kraju sezone sledi selekcija, a pojedincima zahvalnice. Nekima ističu ugovori i sledi rastanak. Evidentno je već godinama unazad i po statistici da kada nema glavne poluge na sredini Gelora Kange da nema ni pobede. Od osam utakmica na kojima nije igrao ni minut, ostvarene su tri pobede, uz četiri remija i jedan poraz. I to najbolniji protiv Voždovca, kada je izgubljeno prvo mesto u aprilu 2017. godine.

Čim su odsutni kapiten Milan Borjan, Aleksandar Katai, Milan Rodić ili Mirko Ivanić bude problema. Zamene nisu pravi aduti, što se videlo na delu. Mladima treba vremena da se uklope u sistem. Umor nije opravdanje, a imaće na nekim detaljima, posla tokom pauze za dobar finiš šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

NEKA SE SPREME VELIKANI Partizan rasprodao “Arenu” za tri naredne utakmice! “Grobari” prave pakao u borbi za Top 8

Igračka je ikona za sva vremena, ali mu na novom poslu to ništa ne vredi… Dobio je otkaz

13 Komentara

13 Comments

  1. Konstatacija

    20.03.2023. at 22:27

    Jeste da je Kanga jedini koji se nudi i koji sme da zadrzi loptu duze od dve sekunde,uz Kataija ali je sada evidentno da za svaki pas kasni po sekundu ilii dve kad treba da doda a to je previse.Ne vidi pravovremeni kome i kada treba uputiti loptu.Mora se dovesti mladji,brzi,bolji tehnicki igrac na toj poziciji a Zvezda ce imati jaku ekipu,za LS tek kada Kanga,Katai,Rodic,Pesic,Borjan i jos neki budu na klupi i da mogu uci i zameniti nekog u poslednjih pola sata a da se ne primeti u igri i ne izgubi dinamika.Zato,umesto svakog od njih pronaci i dovesti boljeg igraca.Od sadasnjih bi mogli da zadrze svoje mesto jedino Erakovic,Dragovic i eventualno Ivanic ali onaj protiv Milana sto je igrao.

  2. Bgd

    20.03.2023. at 22:39

    90% tima treba oterati na kraju sezone.

  3. tomas

    tomas

    21.03.2023. at 04:50

    Vecinom matori i spori igraci,to u nasoj ligi moze proci ali u LS je sasvim druga dimezija, Ludogorec je pokazao sve slabosti a to je tek drugi tim u Bugarskoj.Serif, Ludogorec, Kiprani imaju gomilu Brazilaca i Afrikanaca koji trce kao ludi mada mozda nemaju takav kvalitet ali mora se i trcati. Nivo za nase klubove je Konferencija i mi cemo vec za dve sexone pasti iza 20- tog mesta kao Hrvati i ostali koji su imali direktnog ucesnika LS

  4. Lorenco Braun

    21.03.2023. at 06:40

    Svakome ko je gledao utakmice protiv Makabija, zatim Monaka, Trabzona i Fradija, jasno je koliko može i koliko zna matori i prespori Kanga, operisan od kreacije i nesposoban da samostalno krene kroz dribling napred prema šesnaestercu protivnika. Kanga je specijalista za povratne pasove i za padanje na travu.

    • Kibicer

      21.03.2023. at 10:50

      Od kad pričam! Nije ni za klupu!

  5. Stanko

    21.03.2023. at 08:01

    Prvo oterati trenera, dovesti nekog dostojnog Zvezde. A o igračima ne treba ni govoriti.

  6. Nemanja

    21.03.2023. at 08:46

    Kako sam ja video utakmicu, oba beka i Azarov i Vigo, posebno Azarov spavaju u odbrani, Bukari i pored asistencije van tekme skroz, Pešić bez konkretnog učinka, štoperi solidni, Eraković gori za svaki bod, kapitenski, mali Vasiljević se dobro pokazao, žao mi što je primio gol, nije imao šansi ono da brani, Kangva je imao par vrhinskih lopti, mislim da može da odgovori poziciji konkretno, Stefan Mitrović jeste prirodna zamena za Kataija, a Mirko Ivanić kada ima loptu protivnička odbrana puni gaće istog trenutka, najbolji je igrač Zvezde…. to je što se tiče prve postave, da, šteta za Veljka

    • KARASKO

      21.03.2023. at 10:55

      Bravo, dobro si spikovao. Jedino Mitrović. Traži se, ali vide mu se i ozbiljne mane, ali ga treba i istrpeti a i raditi sa njim, al dee će too Cokna… Najuriti i Coknu i Mrkelu i Zvekonju

      • Mossu Sngur

        22.03.2023. at 09:55

        MOSSU SNGUR
        Ko je to COKNA?

  7. Sale1

    21.03.2023. at 09:20

    Ne druzee,gresiss!!! Problem je onaj koji je doveo neadekvatna pojacanja i koja dovodi vec dugi niz godina MRKELA .u njemu je problem. Od blata ne mozes zlato da napravis !!!!! Mrkela odlazi vise !!!!

    • Neko iz mase@Sale 1

      21.03.2023. at 16:27

      “Sale 1”, Mrkela se pita kao pijani od gaća! Iza svakog transfera u Zvezdu stoji lično doktor virtuelne ekonomije g. Terzić u saradni sa menadžerom Ivicom Pavlovićem, ekskluzivcem za dovođenje drugorazrednih Afrikanaca! Mrkela samo pozajmljuje ime i za to prima masnu platu. Pravda za Vidića!

  8. Filip

    21.03.2023. at 20:02

    Kanga je 100 % od svih

  9. Sawke

    22.03.2023. at 10:10

    Prvo oterati trenera,zatim oterati trenera,a ne bi bilo lose ni oterati trenera.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.