Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

BOŽOVIĆ RUSIMA: Zenit, a pre svega Spartak iz Moskve ne bi bili šampioni u Srbiji!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Kanga i Božović u vreme saradnje u Zvezdi (Foto: Starsport)

Vole ga u Rusiji. Jedan je od najcenjenijih trenera. Iako sada boravi u Beogradu, uvek je zanimljiv medijima u najvećoj zemlji sveta.


FRANCUSKA U košarkaškoj ligi Monako dočekuje Le Portel. Kvota na igru 1&+164,5 ponea u kladionici MaxBet je 2.05.


Miodrag Grof Božović govorio je za ruski “RB Sport”. Teme su bile razne, pre svega ruski fudbal i sankcije koj je uvela UEFA zbog rata u Ukrajini. Iskusni stručnjak je poručio da je Rusiji mesto u Evropi i da ne treba da se seli u Aziju. Kada se sve završi reprezentaciju i klubove vidi u evro takmičenjima.

Zanimljiv je bio odgovor Miodraga Grofa Božovića na pitanje koje bi mesto zauzeli Zenit i Spartak iz Moskve u Superligi Srbije.

Crvena zvezda bi bila šampion. CSKA je igrao protiv njih, pobedio ih je tada, ali su imali puno sreće. U Srbiji je veoma teško postati šampion. Zenit bi možda sa sadašnjim sastavom mogao da osvoji prvenstvo, Spartak je malo verovatno – poručio je popularni “Grof”.

On je rekao da je ruska liga nekada bila peta liga Evrope, ali da je sada kvalitet slabiji. Razlog su rat, sankcije i manjak kvalitetnih inostranih fudbalera.

PREPORUČUJEMO:

ZAISTA MU SE NE PIŠE DOBRO Poznato za šta se tereti Mitrović! FA izdala saopštenje: Uobičajena kazna nije dovoljna

NEKADAŠNJI FUDBALER PARTIZANA: Želim ruski pasoš!

2 Komentara

2 Comments

  1. NR

    21.03.2023. at 09:59

    Ne bi ni najveci klubovi na svetu. U Srbiji se Zvezdi namesta od davnina. Covek je u pravu.

    • loskke

      21.03.2023. at 15:16

      Zato ih Partizan redovno dobija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.