Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

PEŠIĆ PROVEO PRAZNIK U PIROTU Selektor skuplja energiju za velike izazove koji mu predstoje (FOTO)

Dragan Panajotovic

Objavljeno

,

Svetislav Pešić i sportisti iz Pirota (Foto: Sportski centar Pirot/Facebook)

Selektora košarkaške reprezentacije Srbije uskoro očekuje ogroman posao na Olimpijskim igrama u Parizu. Svi sa pažnjom čekaju rasplet u NBA ligi, kao i u evropskim takmičenjima, pa da se vidi ko će od košarkaša da bude na raspolaganju selektoru za najveće sportsko takmičenje koje predstoji. U javnosti svakodnevno svi navijači preuzimaju ulogu selektora i već prave svoje spiskove.


ITALIJA: Kvota naše kladionice na igru gol gol (GG) u meču Salernitana – Atalanta (18:00) je 1.80.


Za to vreme, Svetislav Pešić praznične dane provodi u svom Pirotu. Za Uskrs je bio specijalni gost Sportskog centra Pirot gde je uz još nekoliko pirotskih sportista i sportskih radnika proveo ugodne trenutke, tako može da se zaključi na osnovu slika koje su objavljene na zvaničnom Fejsbuk profilu ove sportske organizacije. Uz Pešića na druženju su bili uspešni sportisti iz Pirota, košarkaš Dimitrije Đorđević i karatista Uroš Mijalković.

Iz Sportskog centra Pirot su poručili da su ponosni na svoje sportiste i poželeli su im puno uspeha i u nastavku karijere, a svim svojim sugrađanima srećan praznik. Svetislav Pešić je sigurno najpoznatiji Piroćanac na svetu, a on sa zadovoljstvom prihvata ulogu ambasadora sporta i odaziva se akcijama koje doprinose popularizaciji sporta u Pirotu.

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.