Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

SVI NA BANOVO BRDO! Besplatan ulaz na istočnu tribinu Čukaričkog u Ligi konferencije

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Na Banovom brdu priželjkuju pune tribine (Foto: FK Čukarički)

Fudbaleri Čukaričkog nalaze se nadomak plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. Oni su u prvom meču drugog kola u Luksemburgu savladali Rasing union sa 4:1, a revanš se igra u četvrtak od 20 časova na Banovom brdu.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: u utorak od 17:30 igraju AEK Larnaka – Midtjiland, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2. 


Uprava kluba je odlučila da časti svoje najvernije navijače i sugrađane, pa će ulaz na istočnu tribinu stadiona na Banovom brdu biti slobodan, uz obavezno preuzimanje ulaznica. Ulaznice ćete moći da preuzmete na prodajnim mestima Tiketlajna u sredu i četvrtak, od 10 do 18 časova u Merkator centru (Bulevar umetnosti 4, Novi Beograd), odnosno od 10 do 21 časova u Stadion šoping centru na Voždovcu (Zaplanjska 32).

Takođe, ulaznice ćete moći da preuzmete na blagajni FK Čukaričkog u sredu od 17 do 20 časova, odnosno u četvrtak od 16 pa do početka utakmice, u 20 časova. Jedna osoba može da preuzme najviše četiri ulaznice uz lični dokument. Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama da preuzimaju ulaznice, niti da budu na stadionu bez pratioca.

Pobednik ovog dvomeča u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije igraće protiv Tventea (4. i 11. avgusta). Prva utakmica se igra u Holandiji.

PROČITAJTE JOŠ:

NAJVEĆI FUDBALSKI FOLIRANT Brazilcu se smeje ceo svet! (VIDEO)

SAZNAJEMO Pregovori pri kraju… Napadač Spartaka blizu odlaska u poznati klub iz Belgije

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.