Budimo u kontaktu

ITALIJA

SVUDA POĐI, KUĆI DOĐI Kanavaro se se posle zarađenih miliona u Aziji vraća u Italiju

Darko Noveski

Objavljeno

,

Fabio Kanavaro se vratio u Italiju (Foto: Printscreen)

Trenerska vrteška traje u Seriji B. Četiri trenera je posle ovog kola dobilo otkaze. Bez šefa stučnog štaba ostali su Piza, Peruđa, Komo i Benevento.


ENGLASKA, LIGA KUP: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Šefild Vensdeja protiv Bartona je 1.45. Meč počinje u 20:00.


Najzvučnije ime na klupu dovode “veštice” sa juga Italije. Benevento se odlučio da za novog trenera promoviše proslavljenog italijanskog reprezentativca Fabija Kanavara. Tako se Italijan posle mnogo godina vraća kući, blizu rodnog Napulja.

Fabio Kanavaro je trenersku karijeru započeo u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u tamošnjem najvećem klubu Al Alinu. Kasnije se preselio u Kinu gde je sa velikim uspehom predvodio tamošnji Guangžu Evergrande. Kako je propala građevinska frima Evergrande, propao je i klub. Višestruki šampion Kine se sada bori za goli život.

Fabio Kanavaro se vratio kući i sada mu je cilj da Benevento vrati u Seriju A. To neće da bude lak zadatak.

PREPORUČUJEMO:

NAPUSTIO LUČANE Bori se za inostrani angažman… Ništa od Španije, sada je u – Argentini

SELEKTOR MALIJA NE GLEDA SLS Čoveče, gde su ti oči? Napadač blista u dresu Partizana, baš kao i njegov sunarodnik, ali poziv nije stigao u Humsku, a jeste u Novi Sad

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.