Budimo u kontaktu

ENGLESKA

SVUDA POĐI, U MANČESTER DOĐI Plaća ceh zbog Ronalda, a on ide tamo odakle je Kristijano došao!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Abubakar postiže gol protiv Srbije na Mundijalu u Kataru (Foto: Beta/AP)

Dolazak Kristijana Ronalda u Al Nasr izazvao je fudbalski zemljotres u Saudijskoj Arabiji. Sačekaće slavni Portugalac na debi u dresu novog kluba, zbog kazne koju mu je izrekla FA Engleske posle slučaja kada je razbio telefon autističnom dečaku, jer prenosi dva meča suspenzije. U međuvremenu, čelnici saudijskog kluba moraju da reše jedan problem.


FA Kup: Na meču Mančester junajted – Everton, naša kladionica nudi kvotu 2.50 za igru 1&D3+.


Reč je o višku stranaca, o čemu je MaxBet sport već pisao. Tamošnji propisi dozvoljavaju osam stranih fudbalera u jednom klubu, a Ronaldo je – deveti. Neko je morao da bude “precrtan”, a to je, izgleda, Kamerunac Vinsent Abubakar.

Mediji u Saudijskoj Arabiji pišu da je igrač koga je, nažalost, u Kataru zapamtila i Srbija upravo taj koji je oroglašen za višak. Isti izvori pišu da je Abubakar ponuđen klubu odakle je Kristijano i došao u Rijad – Mančester junajtedu!

U celoj priči ima logike. Abubakar je tip fudbalera kakav je potreban Junajtedu. Klasičan je, pokretan napadač, a jedina nevolja može da mu bude činjenica da nije navikao na najveću scenu kao što je Premijer liga. Tokom karijere je igrao za Valensijen, Lorijen, Porto i Bešiktaš.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.