Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

Tadić pred novim krunisanjem, PSV u petom minutu nadoknade izgubio dva boda u Roterdamu!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Dušan Tadić (Foto: Beta/AP)

Bitka za titulu u Holandiji bliži se kraju. Do kraja su ostala još dva kola, a posle nedeljnih mečeva, Ajaks je sasvim blizu novoj kruni.


Portugalija: Na meču Santa Klara – Fereira, naša kladionica nudi kvotu 2.05 za igru ug 3+.


Oba duela u kojima su akteri bili “kopljanici” i njihov jedini konkurent PSV, završena su istim rezultatom – 2:2. Najpre su Dušan Tadić i društvo jedva izbegli poraz od AZ u Alkmaru, golom Alvareza u 86. minutu. PSV je imao priliku da se pobedom nad Fejenordom u Roterdamu primakne na dva boda lideru, ali je propustio i dva gola viška na poluvremenu.

Finalista Lige Konferencije je smanjio u 86, a u petom minutu nadoknade izjednačio, sa penala. Strelac oba gola bio je Desers.

Ajaks sada ima četiri boda više u odnosu na rivala iz Ajndhovena i priliku da pobedom u sledećem kolu na Johan Krojf areni protiv Herenvena osigura tron. Bila bi to treća šampionska titula kapitena “orlova” u dresu slavnog kluba, ujedno i u karijeri.

Fejenord je bodom osigurao mesto u Ligi Evrope sledeće godine.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.