Budimo u kontaktu

EVROLIGA

TAKO TO RADI MVP Micić se ogrnuo srpskom zastavom, pa zapevao veliki hit (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Twitter.com/sportsscandals

U Evropi ništa novo. Anadolu Efes je i dalje najbolji klub, pošto je u finalu Evrolige u Beogradu  savladao Real. Naš Vasilije Micić proglašen je za MVP-a finala, a sa tribina su se čule ovacije. 


PREMIJER LIGA: U nedelju od 17 igraju Kristal Palas – Mančester junajted, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.38. 


Presrećan sam, ne znam šta bih rekao, nekako sam verovao da može ovako da se završi, pamtiću ovo zauvek. Osvojiti dve titule, ispisali smo istoriju, svi smo srećni – rekao je Micić ogrnut srpskom zastavom.

Potom je upitan o spektakularnoj trojci protiv Olimpijakosa u polufinalu.

Ja pokušavam da takve trenutke što pre zaboravljam, da se krećem iza toga, jer te čeka mnogo toga posle, ta finalna utakmica pre svega – rekao je Micić.

Na kraju je zamoljen da otpeva neki hit, kao što je to uradio prošle godine. Podsetimo, posle osvajanja Evrolige Vasa je tada otppevao pesmu od Silvane Armenulić “Noćas mi srce pati”. Sada je otpevao čuvenu pesmu od Halida Bešlića “Prvi poljubac”.

Kada završi igračku karijeru, mogao bi da se dohvati mikrofona.

PROČITAJTE JOŠ:

EFES ODBRANIO TRON! Vasa je “tata” ove igre, titula ostaje u Istanbulu!

TREĆA SREĆA Košarkaši Mege pobednici juniorske Evrolige

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.