Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

Đoković otkrio: Prethodnih dana sam više vremena provodio na šolji nego na terenu

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Novak Đoković (Foto: Starsport)

Uz dosta muke je Novak Đoković izborio plasman u četvrtfinale mastersa u Parizu, jer je posle preokreta savladao Talona Grikspora sa iz Holandije. Naš teniser je odlično počeo meč, imao brejk prednosti, ali je onda stao.


ATP PARIZ: Od 19:30 igraju Đoković – Rune, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Đokovića 1.23.


Dobro sam počeo meč, igrao odlično, ali sam na 4:2 ostao bez goriva, što je on odlično iskoristio i u potpunosti se vratio u meč. Najveći razlog za moj pad je što se već nekoliko dana borim sa stomačnim gripom i provodim možda i više vremena na šolji nego na terenu. Danas je verovatno bio najgori dan za mene u zdravstvenom smislu. Bio sam na pomolu da izgubim, on je bio veoma blizu pobede i uopšte ne bi bilo nezasluženo da je to bio konačni ishod – rekao je Đoković.

BEKER POKRENUO RUNEA

Naredni rival biće mu Holger Rune iz Danske.

Već mesecima nije u najboljoj formi, ali od kada je Boris Beker stao uz njega čini mi se da je probio mentalne barijere i da se vraća na prethodni visoki nivo. U smislu igre, Holger je jedan od najboljih igrača na turneji na svim podlogama, što je dokazao više puta.

Imao je naš teniser i problema sa publikom, a neki navijači se nisu ponašali kako treba.

Navikao sam na takve stvari, ali je to u redu. Da budem iskren, u pitanju je pre svega bio izraz nepoštovanja prema obojici igrača, u momentima kada se meč lomio. Međutim, šta je tu je. Meč je bio uzbudjliv, to je podstaklo ljude, poželeli su da utiču na njegov tok, ali je ipak tenis prevladao.

NISAM PROVOCIRAO PUBLIKU

Novinari su smatrali da je Đoković namerno hteo da isprovocira navijače.

Dakle, vi smatrate da sam ja provocirao publiku, a ne ona mene? Šta vi mislite, iz vaše stolice na tribinama? Ne bih se uopšte složio sa vama, jer smatram da nisam ama baš ništa uradio da bih provocirao publiku. Ali tako to biva… Pariska publika je veoma specijalna i to su dobre reči koje je opisuju, ali to je sve u redu – zaključio je Novak.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.