Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

KRAJ Đoković objavio da je završio saradnju sa još jednim trenerom (FOTO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Novak Đoković (Foto: Beta/AP)

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nedavno je šokirao javnost kada je objavio da je završio saradnju sa hrvatskim trenerom Goranom Ivaniševiće. Tu nije kraj, jer je sada objavio da više ne sarađuje sa Italijanom Markom Panikijem.


ATP MADRID: U sredu od 16 igraju Rubljov – Alkaraz, a u kladionici Maxbet je kvota na pobedu Alkaraza 1.25.


Grande Marko, kakve smo neverovatne godine saradnje imali. Stigli smo do vrha, osvojili titule, oborili rekorde. Ali najviše od svega, uživao sam u našim najobičnijim danima treniranja u teretani i van nje. Beskrajni sati „karciofinija“ i smeha zbog kojih sam se osećao super motivisanim da se pripremim za uspeh. Hvala Romanista (kako te Goran zove) za svu energiju, trud i vreme koje si uložio da me učiniš najboljim mogućim igračem i osobom kakva mogu da budem. Šaljem ti puno ljubavi i vidimo se uskoro u Rimu – napisao je Đoković na Instagramu.

Paniki je član Đokovićevog tima od 2019. godine kada je zamenio Gebharta Fil-Griča. Ipak, austrijski trener ponovo sarađuje sa našim teniserom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.