Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

Đoković: Jednu od najboljih sezona sam krunisao pobedom nad lokalnim herojem

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Novak Đoković (Foto: Beta/AP)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je posle osvajanja završnog mastersa u Torinu da je ovo jedna od najboljih njegovih sezona u karijeri. Đoković je u finalu pobedio Italijana Janika Sinera sa 2:0 po setovima 6:3, 6:3.


NBA: U ponoć igraju Klivlend – Denver, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.67.


Ovo je jedna od najboljih zezona koju sam imao u karijeri. Krunisao sam je u Torinu, pobedom nad lokalnim herojem Sinerom, koji je ove nedelje igrao neverovatan tenis – izjavio je Đoković i dodao:

Veoma sam ponosan na svoje nastupe protiv Alakaraza i Sinera u poslednja dva dana, verovatno najbolja dva igrača uz mene i Medvedeva u ovom trenutku.

MORAO SAM DA IDEM NA POBEDE

Srpski teniser je stigao do sedme titule na završnom turniru čime je postavio novi rekord koji je do danas delio sa Rodžerom Federerom.

Morao sam da idem po pobede, a ne da čekam da mi oni predaju pobedu. Večeras sam igrao taktički drugačije nego u prvom meču protiv Sinera u grupnoj fazi takmičenja. Generalno gledano, bila je ovo fenomenalna nedelja – izjavio je srpski teniser.

Đoković je rekao i da je uzbuđenje igrati pred svojom decom, koja su uživo pratila finalni meč.

Bili su tako dobri poslednjih dana. To je uzbuđenje. Uvek sam želeo da igram pred njima kada dođu u godine da budu svesni šta se deševa. Mislim da je to ovo doba sada – rekao je Đoković.

On će sutra započeti svoju rekordnu 400. nedelju na vrhu ATP liste. Na konačnoj ATP listi za 2023. godinu srpski teniser će imati 11.245 bodova, što je 2.390 više od drugoplasiranog Španca Karlosa Alkaraza.

Zahvalan sam što sam otac ova dva divna anđela. Oni su me blagoslovili i doneli toliko sreće i radosti u moj život. Oni mi daju snagu – zaključio je Đoković.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.