Budimo u kontaktu

ATP

Teniske sudije suspendovane zbog nameštanja

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Trojica teniskih sudija nižeg ranga iz Tunisa suspendovani su zbog nameštanja mečeva, pošto su proglašeni krivim za namerno unošenje pogrešnih rezultata.


Naša kladionica nudi kvotu 2.20 za pobedu Ribakine nad Žaber u ženskom finalu Vimbldona.


Međunarodna agencija za integritet tenisa (ITIA) saopštila je da je Majd Afi suspendovan na 20 godina po što je proglašen krivim po 12 tačaka u vezi sa događajima 2017. i 2020. godine za koje se teretio.

Mohamed Gasen Snene i Abderahim Garsalah dobili su sedmogodišnje suspenzije jer su proglašeni krivim po četiri tačke u vezi sa događajem iz 2020. godine.

ITIA je saopštila da se optužbe odnose na to da su sudije manipulisale rezultatima unesenim u njihove elektronske uređaje za bodovanje, što nije odražavalo stvarne rezultate na terenu.

PROČITAJTE JOŠ:

KAKO JE NOVAK ZAVRŠIO MEČ? Poljubac, pa servis za pobedu… Posle meča objasnio gest (VIDEO)

Đoković: Biće vatrometa u finalu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.