Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

TERZIĆ NAJAVIO Tribina na stadionu “Rajko Mitić” dobija ime po Mihajloviću, evo i koja…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16 časova igraju prvi meč prolećnog dela sezone, a u Beograd na stadion “Rajko Mitić” dolazi Vojvodina. Utakmica će u celosti da bude posvećena legendarnom fudbaleru dva kluba Siniši Mihajloviću koji je preminuo sredinom decembra posle duge borbe sa leukemijom.


EVROLIGA Od 20.30 Crvena zvezda gostuje u Milanu ekipi Olimpije. Dvojka na našeg predstavnika u kladionici MaxBet je 2.40.


Ulaz na stadion “Rajko Mitić” biće slobodan za svakog navijača koji ponese šal. Spremna je i koreografija u čast Siniše Mihajlovića. Ipak, u Zvezdi idu korak dalje.

Na predlog generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, a na odobrenje Upravnog odbora, jedan deo tribine poneće ime Siniše Mihajlovića. To će da bude VIP loža na zapadnoj tribini. Ona će da se zove Siniša Mihajlović.

Siniša Mihajlović igrao je za Crvenu zvezdu od zime 1990. do leta 1992. godine kada je prešao u Romu. Prva utakmica koju je Siniša Mihajlović odigrao za Crvenu zvezdu bila je prijateljska, protiv Beograda, a rezultat je glasio 2:6 u korist crveno-belih. Mihi je svega 10 minuta bilo dovoljno da u omiljenom dresu postigne gol, i tako najavi uspešan igrački boravak u Zvezdi.

Simbolično, prva takmičarska utakmica za Sinišu Mihajlovića u dresu Crvene zvezde bila je protiv Vojvodine u Novom Sadu, koja je završena rezultatom 1:1. Ukupno, Siniša Mihajlović je u crveno-belom dresu odigrao 90 utakmica i postigao 23 gola. Napravio je na “Marakani” svoje najveće uspehe postao je šampion Evrope i sveta.

PREPORUČUJEMO:

TIM, A NE POJEDINAC Snimak koji objašnjava zašto je Union Berlin hit u Evropi, detalj za fudbalske katedre (VIDEO)

KAKAV JE ZVEZDA MALER… Propao transfer napadača! Razlog je bizaran

2 Komentara

2 Comments

  1. Krcunov sljam

    02.02.2023. at 12:27

    Sta mislite kako će da se zove novi zvezdin stadion??? Nije teško?

    • tudjmanova govna

      02.02.2023. at 12:52

      KAKO SE ZOVE VAS JNA OTET OD VOJSKE LAZNIM POTPISOM IZDAJICE KADIJEVICA KOJE=I CE TE MORATI DA VRATITE VOJSKI KAD TAD, TUDJMAN PARK USTASA ? LAVOR ? STJEPANA NDH BOBEKA ? FAADILJA VOKRIJA ? RAMUSA HARADINAJA ? JESTE GLASALI ILI JE DEKRETOM ODLUCENO ?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.