Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

TEŠKA BITKA UPRAVE PARTIZANA Milan i Dortmund došli po crno-belog bisera, ugovor mu ističe u januaru

Darko Noveski

Objavljeno

,

Uprava Partizana (Foto: Starsport)

Omladinska škola Partizana uz Ajaksovu je jedna od najpoznatijih u Evropi. Sada je još jedan njen izdanak na mapi evropskih velikana, ali je problem taj što ovom talentovanom dečaku ugovor sa “parnim valjkom” uskoro ističe.


ROLAN GAROS Zverev se u četvrtak (20:15) sastaje sa Molcanom, a u MaxBetu kvota da će da bude bar 36 gemova je 1.87.


Matija Popović (17) bio je jedan od najboljih igrača Srbije ne nedavno završenom Evropskom prvenstvu za igrače do 17 godina. Kako saznaje “Telegraf”, ovog supertalentovanog ofanzivnog igrača u svojim redovima žele Milan i Borusija iz Dortumnda. Problem za Partizan je taj što je Matija Popović još uvek pod stipendijskim ugovorom, a i on mu ističe u januaru.

To pre svega pokušava da iskoristi Milan i bez novca ga dovede u svoj trening kamp. “Rosoneri” su navodno već poslali avionske karte porodici Popović da im se pridruži u “gradu mode”. Takođe, Borusija je preko svojih posrednika već kontaktirala agenta mlade nade Partizana.

S druge strane uprava crno-belih na sve načine pokušava da privoli Matiju Popovića da produži ugovor sa klubom. Kontaktiran je njegov menadžer, bivši golman Crvene zvezde Dragoslav Jevrić, ponuđeno mu je da ako Matija potpiše profesionalni ugovor da će odmah sa prvim timom na pripreme i da će da dobije minutažu da se izbori za svoj status pred početak sezone.

Uprava Partizana planira da uskoro održi još jedan sastanak sa porodicom Matije Popovića i menadžerom Dragoslavom Jevrićem. Ako ne dođe do dogovora mladi napadač će u januaru moći bez obeštećenja da pojača bilo koji klub, u ovom slučaju Milan ili Borusiju iz Dortmunda.

Inače, Popović je u Humsku stigao iz Vrbasa (bio i u Vojvodini), posle skoro godinu i po dana napora ljudi iz Omladinske škole da ga angažuju, a u kadetskoj selekciji koja je osvojila šampionsku titulu, kod trenera Đorđija Ćetkovića, bio je jedan od najboljih igrača (15 utakmica, 12 golova, pet asistencija).

7 Komentara

7 Comments

  1. tomas

    tomas

    01.06.2023. at 17:02

    Zasto klub dozvoljava da bivsi igraci Zvezde budu menadzeri nasim mladim igracima ? Pre svega treba tu da se napravi red pa i po cenu da beki talenat ne dodje u Partizan.Klub ulaze u njega, zbog njega neko drugi ne dobije sansu i on na kraju ode besplatno u drugi klub

    • Dejan

      01.06.2023. at 18:39

      Ti nemas pojma ili se samo pravis da neznas nista.Ko to moze nekome nasilu odredjivati menadzera?Smijesno.

  2. hmm

    01.06.2023. at 17:10

    koja omladinska skola kad decko doso iz vrbasa. a bio i u vojvodini.

  3. Box

    01.06.2023. at 18:10

    Dolaze po jojica i naćosahahahahh

  4. Dragisa

    01.06.2023. at 20:16

    Bezi decko od ovih smradova Vucelica i Vazure sto dalje .

  5. Mile

    01.06.2023. at 20:18

    Gledam ove glavuše sa slike, kad ih sve skupiš nema šanse da navuceš IQ na bar 40, nije ni cudo da je JSD pred gašenjem 😂🤣

  6. Martin

    01.06.2023. at 22:27

    Zato iz Kraljevacke Sloge dovode najtalentovanojeg igraca u Srbiji Todorica za dz.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.