Budimo u kontaktu

ENGLESKA

TMURNI DANI NA OLD TRAFORDU Ma kakav Junajted… Radije je ostao u redovima “davljenika”!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Nekada je igranje za Mančester junajted bio san mnogim fudbalerima iz svih krajeva sveta. Ipak, vremena su se promenila i posrnuli gigant nije više neodoljiv magnet. Primer iz nedavno završenog zimskog prelaznog roka dovoljno kazuje.


Na meču Vulvs – Arsenal, naša kladionica nudi kvotu 2.05 za igru ug 2-3.


Čelnici Junajteda su nameravali da u Njukasl pošalju Dina Hendersona u zamenu za Martina Dubravku. Trampa je već bila dogovorena, ali je 33-godišnji slovački golman odbio da ode u Mančester!

Znajući da mu je namenjena uloga rezerve Davidu De Hei, Slovak je izabrao da bude ono što je sada, prvi čuvar mreže “svraka”. Nije ga pokolebala ni činjenica da je Njukasl tik iznad zone ispadanja i da ga do kraja sezone očekuje žestoka bitka za spas.

Ni Mančester junajted nije ono što je bio. Sada i definitivno.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.