Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

USPEŠAN START Srbima pehar Superkupa!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Igor Ivanović i Ivan Miladinović s peharom (Foto: Privatna arhiva)

Odlična uvertira pred start prvenstva. Osvajač Kupa uspeo je da uzme trofej šampionu Kazahstana, a zasluge pripadaju šefu struke i srpskim igračima.


ENGLESKA, FA KUP: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Bornmuta protiv Lestera (20:30) je 1.63.


Tobol, koji sa klupe drugu sezonu predvodi Milić Ćurčić, a za koji igraju IvanaMiladinović i Igor Ivanović, osvojio je trofej posle penala. Pehar Superkupa je uzet protiv Ordabasija, posle penal ruleta (5:4). U regularnom delu bilo je 1:1.

Defanzivac Ivan Miladinović je u 63. minutu postigao gol za izjednačenje, što je bio njegov prvenac u novom klubu, posle dolaska iz Sočija. Ofanzivni vezista Igor Ivanović je za Tobol nastupao od 66. minuta i posle nacionalnog Kupa ovo mu je drugi trofej u Kazahstanu.

– Ovo je veoma važno na polju samopouzdanja. I pored uloge favorita koju je imao Ordabasi uspeli smo da izjednačimo i budemo bolji. Pred nama je dosta izazova i verujem da je ovo dobra najava. Svi smo srećni – poručio je Ivanović za MaxBet Sport.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.