Budimo u kontaktu

NBA LIGA

Požar na meču NBA lige! Navijači ljuti što su morali da napuste dvoranu (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Vatrogasci su imali glavnu reč na meču u torontu (Foto: Printskrin/Tviter)

Dobro je, sve je prošlo bez većih posledica. Tokom prvog poluvremena otkriven je požar u Skotijabank Arenu, pa je meč Toronto – Indijana morao da bude prekinut.


ABA LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Partizana protiv Cedevite Olimpije je 2.35. Meč u Ljubljani počinje u 17:00.


Duel je prekidan dva puta.

Vatra je izbila je jednom od zvučnika koji se nalaze pod krovom. Najpre su iz predostrožnosti evakusisani gledaoci koji su se nalazili ispod tog zvučnika.

Pošto je meč nastavljen, usledila je nova odluka vatrogasne službe – svi moraju da napuste dvoranu. Gledaoci su bili nezadovoljni zbog toga. Jednostavno, uželeli su se “Reptorsa”, koje ove sezone dugo nisu mogli da gledaju zbog epidemioloških mera koje su u Kanadi strožije nego u Sjedinjenim Američkim Državama.

Razgovarao sam sa glavnim zvaničnikom Zakom Zarbom o mirisu koji dolazi iz zapaljenog zvučnika. Definitivno se osećalo. Do prestanka igre smrad je bio jak. U mojih 15 godina u NBA ovo je verovatno najbizarnija situacija u kojoj smo se nalazili tokom utakmice – rekao je vršilac dužnosti glavnog trenera Toronta Lojd Pirs.

Igrači su napustili teren i uputili se u svlačionice na 4:05 minuta pre istake druge četvrtine. U tom trenutku domaći košarkaši su imali ubedljivu prednost – 66:38.

Vatrogasci su se popeli pod krov dvorane i ugasili požar. Parket je očišćen, pa su se stekli uslovi da se utakmica nastavi. Prekid je trajao 70 minuta.

Reptorsi su pobedili sa 131:91. Tada nije bilo publike… Pre prekida dvorana je bila puna – meču je prisustvovalo 19.800 ljudi.  U hali su ostali samo redari i pripadnici obezbeđenja. Glasno su navijali kad su se Reptorsi vratili na teren…

Bilo je ludo – prokomentarisao je krilni centar Toronta Prešes Ačiuva.

Toronto je ovim trijumfom pretekao Klivlend na šestom mestu Istoka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ:

OVAKO IGRA MVP Jokić dodavao iza leđa preko dvojice i izjednačio Čemberlenov rezultat! Zapažen i Pokuševski (VIDEO)

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.