Budimo u kontaktu

ENGLESKA

PREMIJER LIGA Totenhem se vratio u trku, na Krejven Kotidžu ispisana istorija

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Slavlje Sona i Rišarlisona (Foto: Beta/AP)

Totenhem se ne odriče bitke za tron. Ekipu Angelosa Postekoglua u trku je vratila treća vezana pobeda, i to protiv Evertona koji posle oduzimanja 10 bodova igra sjajno i u London je došao sa četiri uzastopna trijumfa – 2:1 (2:0).


Na meču Vulvs – Čelsi, naša kladionica nudi kvotu 2.05 za igru ug 2P2+.


Pobedu je najavio Rišarlison već u devetom minutu. Brazilac je bio strelac na trećem uzastopnom meču u kojem je bio starter. Prednost je nedugo zatim duplirao Son, a Andre Gomeš je uneo neizvesnost u finiš duela.

Na Krejven Kotidžu je ispisana istorija. Utakmica Fulam – Barnli bila je prva ikada u Premijer ligi koju je sudila dama. Bila je to 41-godišnja Rebeka Velč, koja se već oprobala na utakmicama nižih rangova. Na terenu je sve prošlo u znaku Barnlija koji je slavio golovima Odobera i Bergea. Saša Lukić je poraz odgledao sa klupe.

Rebeka Velč (Foto: Beta/AP)

Drama je viđena na Siti Graundu u Notingemu. “Šumari” su već u 23. minutu ostali sa čovekom manje, jer je Vili Boli za to vreme uspeo da dobije dva žuta kartona. Tek što je počeo nastavak, domaćin je poveo, ali je sjajni Dominik Solanke za tili čas preokrenuo. Novozelanđanin Kris Vud je doneo izjednačenje Notingemu, ali je Solanke u nadoknadi het-trikom začinio njegovo blistavo veče.

Jedan, ali tri boda vredan gol bio je dovoljan Lutonu da obori favorizovani Njukasl. Strelac je bio Andros Taunsend u 25. minutu.

PREMIJER LIGA, 18. KOLO

Četvrtak

Kristal Palas – Brajton 1:1 (1:0)
(Aju 45+1 – Velbek 82)

Petak

Aston Vila – Šefild junajted 1:1 (0:0)
(Zaniolo 90+8 – Arčer 87)

Subota

Vest Hem – Mančester junajted 2:0 (0:0)
(Bouen 72, Kudus 78)

Fulam – Barnli 0:2 (0:0)

(Odober 47, Berge 67)

Luton – Njukasl 1:0 (1:0)

(Taunsend 25)

Notingem Forest – Bornmut 2:3 (0:0)

(Elanga 46, Vud 74, ck. Boli 23 – Solanke 50, 57, 90+3)

Totenhem – Everton 2:1 (2:0)

(Rišarlison 9, Son 18 – Gomeš 82)

18:30 Liverpul – Arsenal

Nedelja

14:00 Vulvs – Čelsi

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.