Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

TRABZON STIGAO U BEOGRAD Napadač turskog tima se oporavio, biće starter, evo ko još konkuriše za startnih 11

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Šampion Turske je stigao u Beograd. Ekspedicija Trabzona ima 22 igrača koja mogu da nastupe u četvrtak sa Crvenom zvezdom (21.00) u 5. kolu grupe “H” Lige Evrope.


LIGA ŠAMPIONA Od 21 čas Barselona dočekuje Bajern. Verujemo u “keca”, a kvota u kladionici MaxBet je 2.25.


Rival je bez petorice fudbalera koji su već neko vreme povređeni (Bruno Perez, Višća, Asan, Tokoz i Gedikli), ali je pauza završena za Đaninija Semeda. Napadač sa Zelenortskih ostrva se oporavio uspešno od povrede i u utorak pred put je prošao poslednji test i samo je pitanje hoće li moći da igra od početka.

Trener Abdulah Avci je sigurno zadovoljniji formom, a poslednja četiri meča ekipa je podigla nivo igre i nije poražena. Šef stručnog štaba na stadionu “Rajko Mitić” će 100. put sa klupe predvoditi klub sa obale Crnog mora koji ima šest bodova posle četiri kola.

U Beograd su doputovali: Čakir, Tepe, Ajdin, Striger Larsen, Vitor Ugo, Densvil, Turkman, Bartra, Elmali, Siops, Haspolat, Hamšik, Gbamin, Bardi, Oumu, Bakasetas, Lahtimi, Erdogan, Jaziči, Trezege, Đanini Semedo i Bozok.

Prema najavama iz Turske crveno-belima bi mogao da se suprotstavi sledeći sastav u formaciji (4-2-3-1): Čakir – Larsen, Bartra, Vitor Ugo, Elmali – Hamšik, Gbamin – Trezege, Bakasaetas, Gomez – Bozok.

UŽAS! Alfa Kaba se onesvestio u banci, hitno je prebačen u bolnicu! Oglasila se i Budućnost…

TRABZON JE SUTRA, ALI ZVEZDA VEĆ RAZMIŠLJA O ZIMI I LETU Krenula potraga za rasnim golgeterom…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.