Budimo u kontaktu

ENGLESKA

“TRAMPA” Ten Hag šalje Barseloni dva igrača za Frenkija de Jonga

Darko Noveski

Objavljeno

,

Erik ten Hag izrazio prvu želju (Foto: Beta/AP)

Erik ten Hag novi je trener Mančester junajteda, mada još nije završio posao sa Ajaksom. Izgleda da u slobodnom vremenu sjajni stručnjak prvai planove za selidbu na Old Traford.


LIGA ŠAMPIONA AZIJE Od 22.15 Al Garafa je gost protiv Ahala. Meč se igra na neutralnom terenu, a “dvojka” na Katrane u kladionici MaxBet je 2.30.


Prva želja Holanđanina tokom leta jeste njegov sunarodnik i bivši igrač Frenki de Jong. Vezista kog je Barselona platila Ajaksu čak 80 miliona evra. Mančester junajted mladog Holanđanina ne bi platio, već bi ga “trampio”.

Navodno, Erik ten Hag je spreman da Barseloni za Frenkija de Jonga ponudi dva igrača. To su levi bek Aleks Telješ i krilni napadač Markus Rašford.

Aleks Telješ je bio standaran na Old Trafordu samo prve sezone kada je stigao iz Porta. S druge strane Markus Rašford je od velikog talenta postao epizodista na “Teatru snova”. Sad se čeka odgovor Barselone…

NAVIJAČI MANČESTERA ŽELE VIDIĆA Od Megvajera bi bio bolji i sad u 41. godini (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.