Budimo u kontaktu

ITALIJA

Trener Milana dao prvu izjavu o Lazetiću

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Marko Lazetić (Foto: Starsport)

Zvezda je prihvatila ponudu Milana, Marko Lazetić se seli na “San Siro”. Crveno-beli su tražili 5.000.000 evra i toliko su dobili. Plus procente od iduće prodaje…


ABA LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Crvene zvezde protiv Cedevite Olimpije je 1.55. Meč u Ljubljani počinje u 18:00.


Mladi napadač bi trebalo da predstavlja budućnost rosonera. Možda se i Lazetiću posreći na “čizmi”, kao i Dušanu Vlahoviću. Mlad je, 22. januara je napunio tek 18 godina, vreme radi za njega.

Novinare u Italiji je zanimalo mišljenje trenera Milana o novom igraču. Pitali su Stefana Piolija o Lazetiću posle meča Milan – Juventus (0:0).

Trener Milana Stefano Pioli (Foto: Starsport)

– Lazetić? Prvo da sačekamo da dođe i ako uopšte dođe, pa ću da vidim šta zapravo može –  rekao je Stefano Pioli.

Potom je dodao:

– Ako je klub reagovao i želi da ga angažuje, znači da se radi o talentovanom igraču.

Pred Lazetićem je period paklenog dokazivanja.

Jokić gazi! Srbin demolirao i Detroit

EKSPLICITNI SNIMCI SUDIJE KRUŽE INTERNETOM Lepa Dijana prolazi pakao, Italija bruji o njoj (FOTO)

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.