Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

Trener Trabzona: Izgubili smo dosta lopti u drugom poluvremenu

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Abdulah Avči (Foto: Starsport)

Fudbaleri Trabzona su pretrpeli i treći poraz u Ligi Evrope. Oni su u petom kolu u Beogradu izgubili od Crvene zvezde sa 2:1.


AUSTRIJA: U subotu od 17 igraju Klagenfurt – Tirol, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.90. 


Trener Abdulah Avči je istakao da su došli u Beograd da pobede.

Tako smo počeli utakmicu. Imali smo loptu, držali je na centru, imali je sa strane. Dobili smo jedan udarac od protivnika sa sredine terena. Posle smo izgubili nekoliko lopti i primili gol. Ponovo smo preuzeli kontrolu utakmice. U drugom poluvremenu smo planirali da budemo dominantniji – rekao je Avči i dodao:

Imali smo dobre pozicije i dobro smo igrali. Neke pozicije smo dobro zauzimali. U drugom poluvremenu smo dosta puta izgubili loptu. Primili smo drugi gol i isplanirali druge taktike. Imali smo priliku za gol. Želimo da što duže ostanemo u ovom takmičenju. Mečevi poslednjeg kola će da pokažu da li ćemo da idemo u Ligu konferencije.

PROČITAJTE JOŠ:

NOVA SPEKTAKULARNA KOREOGRAFIJA “DELIJA” Srpski vitez u napadu i sjajna poruka na ogradi “severa” (FOTO+VIDEO)

LIGA EVROPE Ferencvaroš izvukao bod protiv Monaka koji mu garantuje proleće u Evropi (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.