Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

TRENERI POSLE FINALA Milojević: Da je više ovakvih utakmica! Kerkez: Ponosan i pored poraza

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Dušan Kerkez i Miloš Milojević (Foto: Starsport)

Crvena zvezda osvojila je treću uzastopnu duplu krunu u istoriju. Trener koji je doneo ovu poslednju Miloš Milojević mora da ode, što je retkost u našem fudbalu, jer je klub procenio da će više sreće da bude sa Izraelcem Baharom.


KOPA LIBERTADORES Sporting kristal u petak (02:00) dočekuje River plejt, a u MaxBetu kvota na dvojku je 1.53.


Milojević odlazi srećan, posle još jednog uspeha prvo je dao komentar za Arenu sport:

Fantastičan je osećaj, hvala momcima, stručnom štabu i navijacima. Dobra je bila utakmica, voleo bih da je viša ovakvihu našem prvenstvu, jer bi se podigl i interesovanje i kvalitet. Mislim da je moglo da se uživa u utakmici, koja je krenula kako je odgovaralo Čukaričkom.Crvena zvezda, međutim, ima korakter. Liga  je rešena pre 7-8 nedelja, ali imali smo pobednicki mentalitet da se vratimo i osvojimo trofej.

Sa druge strane, Dušan Kerkez ostao je bez trofeja, ali je utisak da nije previše tugovao:

Nemam šta da zamerim mojim igračima, čak sam ponosan. Još da smo uzeli kup…  Hrabri smo bili, znali i kad se branimo i kad napadamo šta hoćemo. Morali smo da igramo defazivnije, jer smo znali kolilo su opasni individualno. Žal postoji, ali momcima mogu samo da kazem sa što pre ovo zaboravimo i da se spremimo za e+Evropu, koju smo zaslužili. Čestitao bih kolegi Milojeviću duplu krunu, želim mu sve najbolje gde god da ode. Zaslužio je da ga ljudi pamte do dobrom, čestitam Zvezdi na duploj kruni.

PROČITAJTE JOŠ:

ISPISANA ISTORIJA Zvezda posle preokreta pobedila Čukarički i osvojila treću vezanu duplu krunu! (VIDEO)

Crvenoj zvezdi uručen pehar namenjen pobedniku Kupa, a onda se “zapalilo” nebo (VIDEO)

1 komentar

1 komentar

  1. tomas

    tomas

    26.05.2023. at 03:31

    Ja ne znam sa cime moze biti zadovoljan ? Sa ovakvom igrom u evropi obe ekipe ce sluziti za gol razliku , pogotovo sto je Cukaricki igrao bez 5 igraca prve postave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.