Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

TRENING PRED AMERIKU Evo na kojem stadionu će “orlovi” da igraju protiv SAD (VIDEO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Fudbaleri treniraju u Los Anđelesu (Foto: Fudbalski savez Srbije)

Teren kao tepih i naravno podloga sa veštačkom travom, kao i većina u Americi . Uslovi odlični za izabranike selektora Dragana Stojkovića, a igrači Srbije su dan pre meča imali poslednje uigravanje i kockanje taktike.


Od 4 sata iza ponoći igraju SAD – Srbija, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu SAD 1.50.


U četvratak ujutru od 4 časa po našem vremenu, sledi megdan protiv selekcije SAD. Stadion Bank of Kalifornija izgleda baš moćno, a MaxBet sport je došao do snimka prelepog objekta na kojem je 2019. godine odigrano i finale Kupa SAD.

Domaćin je izabrao Los Anđeles, zbog odlične klime u zimskom periodu, a objekat na kojem će da igraju “orlovi” je otvoren 2018. godine i svih 17 igrača dobiće priliku da izađu na teren.

Kapacitet stadiona je 22.000 mesta, a ulaznice za utakmicu, koštaju od 10 do 30 dolara. Domaćin očekuje dobru posetu i sa ovim testom SAD krece u seriju prijateljskih mečeva u sklopu priprema za SP 2026. godine, kada su domaćini sa Kanadom i Meksikom.

Većinu igrača protivnika dobro poznajem. Biće zanimljiva utakmica, a mi ćemo pokušati da se pokažemo u najboljem svetlu. Momci su spremni, uspeli su da se naviknu na vremensku razliku i sledi zanimljiva predstava – istakao je Dejan Joveljić, koji igra za Los Anđeles Galaksi.

PROČITAJTE JOŠ:

DIJABATE O PARTIZANU I KARIJERI Lutovac brži od mene, Pavlović liči na policajca, najteže je da se igra u Srbiji!

Selektor Crne Gore Radulović za MaxBet sport: Sanjamo istoriju, voleo bih da sa Srbijom odemo na EP

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.