Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Tri igrača napustila Lučane

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Detalj s meča Crvena zvezda - Mladost Lučani (Foto: Starsport)

Sledi rekonstrukcija ekipe u Lučanima. Prva je Mladost radila i na zimskim pojačanjima, pa su stigli Stefan Živković, Aleksandar Varjačić, Nenad Adamović, Stefan Stanisavljević i Miroslav Maričić.


ENGLESKA, LIGA KUP: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Mančester sitija protiv Liverpula je 1.73. Meč počinje u 21:00.


Najavio je MaxBet sport dolazak i iskusnog Nemanje Tomica, a posao je blizu realizacije. Tako će bivši as Partizana posle dve sezone da napusti Radnički iz Kragujevca.

Posle novajlija, koji su pre dva dana počeli pripreme u Dragacevu, klub su posle sporazumnih raskida ugovora zvanicno napustila tri igrača. Radi se o Miloš Ostojiću, Davidu Dunđerski i Filipu Babiću.

Ekipa će, kako je planirano, da ima dva slobodna dana za Novu godinu i jedan za Božić, a planirane su i dve kontrolne utakmice do 12. januara i odlaska na pripreme u Antaliju. U Turskoj je planirano pet utakmica, kako bi se ekipa uigrala za start prolećnog dela sezone i izborila opstanak u eliti.

PROČITAJTE JOŠ:

BIĆE “VRUĆE” Stižu srbomrsci! Šaćiri i Džaka gostuju u Novom Sadu!

TERZIĆ: Moja obaveza je da pomognem OFK Beogradu! Kostadin i Andrej su rođeni na tom stadionu!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.