Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

TRIJUMFALAN START Žarkovo bolje od hrvatskog prvoligaša

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Žarkova na pripremama u Medulinu (Foto: FK Žarkovo)

Pobeda na startu turnira u Medulinu. Ekipa Žarkova, koja predstavlja srpski fudbal na ovom zimskom takmičenju, savladala je u prvom kolu hrvatskog člana elitnog ranga, ekipu Istre rezultatom 2:0 (0:0).


Španija Super Kup: Naša kladionica nudi kvotu 1.98 za pobedu Reala nad Barselonom.


Trener Igor Savić je podelio je minuažu igračima, dva puta po poluvreme, pošto je odrađeno samo nekoliko dana treninga u Beogradu. Plavi su pružili dobru partiju i na kraju upisali tri boda.

U nastavku meča, posle 0:0 u prvih 45 minuta, mrežu rivala iz Pule pogodili su Jovanovic i Mićić, a bivši igrač Partizana i Spartaka iz Subotice bio je asistent kod drugog pogotka.

Na redu su u naredna dva dana treninzi, pa novi okršaj sa Lokomotivom iz Zagreba u subotu. U grupi je još Kostanca iz Rumunije, a posle raspleta u grupi sledi i razigravanje za plasman. Rezultat nije u prvom planu, a ako je po startu, onda sledi berićetno proleće za Žarkovo.

PEŠIĆ PROMOVISAO AUTOBIOGRAFIJU Vratio sam se da bi ceo svet ponovo zavideo srpskoj košarci!

TRAGIKOMEDIJA Ni himnu nisu umeli da puste!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.