Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

TRKA S VREMENOM Stiže “kapitalac”! Zvezda u poslednji čas dovodi vezistu iz Španije

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela (Foto: Starsport)

Trka sa vremenom. Za nekoliko sati treba da bude poznat rasplet. Crvena zvezda je prodala Njegoša Petrovića u Granadu i opcija je da iz Španije, pored desnog beka Kristijana Pićinija, stigne novi vezista.


FRANCUSKA, KUP: Kvota naše kladionice na pobedu PSŽ protiv Nice je 1.50. Meč počinje u 21:15.


Kako je najavio MaxBet sport priča je otvorena za Nemanju Radoju još u avgustu, ali je Levante podigao rampu. Ipak, posto je klub na ivici ispadanja iz Primere vrlo je moguće da će da pusti bivšeg mladog reprezentativca Srbije.

Nemanja Radoja (desno) u dresu Levantea (Foto: Beta/AP)

Preduslov je da Radoja do kraja dana raskine ugovor sa Levanteom posle čega bi bez vremenskog ograničenja mogao da dovrši pregovore sa crveno-belima, pošto se prelazni rok kod nas završav 7.februara.

Bivsi igrač Vojvodine je posle Selte otisao u Levante, a na leto mu ističe ugovor i opcija je da ranije napusti Španiju. Ponuda Zvezde je na stolu Radoje, a neće imati puno vremena oko dolaska u Beograd. U Ljutice Bogdana ga čeka ugovor do juna 2024.godine.

Drama mladog reprezentativca Srbije! Prevrnuo se klupski autobus… Slomljen nos, stradali zubi, mnogi povređeni

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.