Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

TROICKI IZNENADIO IZBOROM Evo ko uz Novaka napada Britance

Darko Noveski

Objavljeno

,

Selektor Troicki je iznenadio odlukom (Foto: Starsport)

Minuti nas dele od početka četvrtfinalnog meča Dejvis kupa između Srbije i Velike Britanije. Za sada je najveće iznenađenje napravio selektor Viktor Troicki.


EVROLIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Panatinaikosa protiv Valensije (20:15) je 1.45.


Jasno je bilo da će na Britance sigurno da udari Novak Đoković, a očekivalo se da drugi izbor bude sjajni ove sezone Laslo Đere. Čak je i kao treća opcija pominjan Dušan Lajović, a selektor Viktor Troicki je izabrao Miomira Kecmanovića. On će prvi na teren od 18 časova protiv Džeka Drejpera.

Iznenađenje je to što je Miomir Kecmanović u poslednje vreme bio u lošoj formi, imao je četiri poraza zaredom u Stokholmu, Bazelu, Parizu i Sofiji. Sa druge strane Drejper je u fenomenalnoj formi. Nedavno je učestvovao u finalu turnira u glavnom gradu Bugarske, pre toga osvojio i čelendžer u Bergamu i sa 60. pozicije na ATP listi silno motivisan dočekuje duel sa Miomirom u Malagi. Njih dvojica su jednom do sada odmerili snage, u drugoj rundi turnira u Lionu i tada je Drejper slavio sa 2-0, po setovima 6:4, 7:5.

Kecmanović ipak starter (Foto: Beta/AP)

Posle njih dvojice na teren izlaze Novak Đoković i Kameron Nori. Za kraj je zakazan dubl meč.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.