Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

TSC objavio cene karta za meč sa Bragom

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Istorija se piše u Bačkoj Topoli. TSC će 8. i 15. avgusta pokušati da se domogne plej-ofa za Ligu šampiona. Posao neće da bude nimalo lak jer je rival trećeplasirani tim portugalskog prvenstva Braga.


SRBIJA Od 19 časova Čukarički dočekuje Radnički iz Niša, kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.55.


Meč se igra na TSC areni, UEFA je dopustila timu iz Bačke Topole da igra na svom stadionu, iako je kapacitet 4.500 mesta. Nema sumnje da će stadion 15. avgusta da bude pun, jer se prvi meč na Kamenolomu igra 8. avgusta.

TSC je već objavio cene karata za meč sa Bragom, iako je do njega ostalo još 17 dana, skoro tri nedelje. Najeftinije karte biće za severnu i južnu tribinu. Biće 1.200 dinara.

Nešto skuplji će da budu bočni delovi istoka – 1.600 dinara. Centralni deo biće 2.000 dinara. Lože na zapadu su promenljivih cena. VIP bronza je 4.000 dinara, Silver u zavisnosti od pozicije stoji od 5.000 do 7.000. Najskuplja ulaznica je za VIP gold sektor, iznosi 8.000 dinara.

Za sada su u prodaji samo sever i zapad. Ostale ulaznice biće sačuvane da mogu pred utakmicu da se kupe na biletarnici. Nema sumnje, 15. avgusta nas čeka spektakl i piše se istorija.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.