Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

KOMPROMIS ZA KRAJ SAPUNICE Kolubara će da igra u Prvoj ligi, evo šta kaže Nedimović…

Emir Selmani

Objavljeno

,

Fudbaleri Kolubare (Foto: Starsport)

Fudbalski klub Kolubara i FSS pronašli su kompromisno rešenje. Time je stavljena tačka na slučaj koji je prethodnih mesec dana tresao srpski fudbal.


BELGIJA: Šarlroa i Leven sastaju se u 18.15, a kvota kladionice MaxBet na trijumf domaćina je 2.05.


Lazarevčani će dogodine da igraju u Prvoj ligi Srbije, pošto je prethodno izbačena iz Superlige jer joj nij izdata licenca za takmičenje. Prvobitno je bilo planirano da Kolubara bude spuštena dva ranga niže i da igra u Srpskoj ligi, ali je na kraju pronađeno rešenje koje zadovoljava obe strane.

To je za MaxBet Sport potvrdio potpredsednik FSS Branislav Nedimović.

– Kolubara ispunjava sve uslove za takmičenje u Prvoj ligi Srbije i gostovaće u prvom kolu u Vršcu. Odluku će da potvrdi komisija za licenciranje. Biće to pre Izvršnog odbora koji je zakazan za sredu – rekao je Nedimović za naš portal.

Branislav Nedimović (Foto: Starsport)

Prva liga Srbije kreće 5. avgusta. U njoj će da igraju Lazarevčani, dok će Loznica koja se nadala mestu na koje je došla Kolubara, da ostane u Srpskoj ligi.

Podsetimo, dokazano je da je Kolubara nameštala utakmice u Superligi, ali je umesto prvobitnih devet bodova koje im je oduzeo FSS, ostala bez šest odlukom Suda za sportsku arbitražu u Lozani. Uprkos tome, Disciplinska i etička komisija FSS odbila je da izda Lazarevčanima licencu za takmičenje u elitnom rangu.

3 Komentara

3 Comments

  1. Перо параћинац

    29.07.2023. at 12:18

    Ništa nije dokazano, izađite u javnost, i kažite koje su utakmice bile nameštene,a objektivno 99 posto utakmica u Srbiji je namešteno od patos liga pa sve do ove jadne super lige,,ali vidli ovi iz Kolubare da se protiv mafije i organizovanog kriminala ne može,pa je otprilike između dva zla izabrano manje,jer objektivno veći i jači kriminalci dosada nisu vodili naš fudbal,počev od onog aboliranog penzionera,pa ovog stručnjaka za mleko koji je umesto krava muzao bikove i umesto koza muzao jarce a sada je došao da muze srpski fudbal.Pogledajte klubove sve sami biznismeni na čelu u prevodu kriminalci,onaj sa Poternice,pa ovi iz Partizana,čoveku normalnom koji voli fudbal je više muka od svega,to je ta takozvana sprega mafije i vlasti,i sve dok je tako naš fudbal će biti u dubokom blatu i mulju,

  2. Milan

    29.07.2023. at 16:31

    Odavno veće bitange nisu bile u fudbalu od trenutno etabliranih u FS

  3. tomas

    tomas

    29.07.2023. at 18:37

    Na osnovu kog clana ptopisa FSS su sad clanovi prve lige ?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.