Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NEMA STAJANJA Tri nova pojačanja TSC… Stižu iz Rusije, Mađarske i Španije!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Bence Šoš (Foto: FK TSC)

U Bačkoj Topoli rade punom parom. Ekipa je na pripremama u Sloveniji, ali pojačanja dolaze za nastavak sezone.


PRIJATELJSKI MEČ: Kvota naše kladionice na pobedu Lokomotive iz Moskve protiv Baltike (16:00) je 1.60. 


Prvo je ugovor na godinu dana potpisao Aleksandar Ćirković, koji je došao na pozajmicu iz Samare.

Niz je nastavio krilni igrač iz Mađarske. Iz tabora Debrecina u TSC prešao je Bence Šoš, koji ima 29 godina i prošle sezone je odigrao 28 mečeva za mađarski klub. Zanimljivo, pre samo nekoliko dana Šoš je produžio ugovor sa Debrecinom, ali stiže u Topolu da pojača sastav tamnoplavih za narednu sezonu u kojoj će makar do kraja jeseni igrati u Evropi.

Stručni štab TSC-a je Šoša zapazio na zimskim pripremama, kada je dao gol za Debrecin protiv TSC-a (1:1). Posle toga su praćene njegove igre u mađarskom klubu, a sada je iskorišćena prilika da se dovede.

U četvrtak novi član treba da postane Uroš Milovanović. Mladi centralni napadač dolazi iz Sportinga iz Hihona na pozajmicu, koja će ekipu trenera Žarka Lazetića da košta 50.000 evra.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.