Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

TSC SVE JAČI Stigao kapiten Metalca, nekadašnji fudbaler “večitih” rivala

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Nemanja Stojić na predstavljanju u Bačkoj Topoli (Foto: FK TSC)

Zahuktava se prelazni rok i u Bačkoj Topoli. Posle rastanka sa nekolicinom igrača iz prethodne sezone, uprava TSC-a užurbano radi na jačanju igračkog kadra.


KINA Šangaj u sredu od 11.30 dočekuje Gvanžu FC a kvota naše kladionice na “keca” je 1.27.


Najpre je angažovan tandem iz lučanske Mladosti, Saša Jovanović i Miloš Cvetković, a sada je na red došao i štoper Metalca, Nemanja Stojić! Sa nekadašnjim đakom Partizanove škole fudbala TSC je potpisao dvogodišnji ugovor, a zvanično predstavljanje obavljeno je u klupskim prostorijama.

Stojić ima 24 godine, u prošloj sezoni bio je kapiten Metalca i jedan od najbolje ocenjenih igrača u sezoni. Ponikao je u Partizanu, potom je prešao u Voždovac, pa Crvenu zvezdu. Crveno-beli su ga slali na pozajmice u Grafičar i Zlatibor, da bi prošlog leta raskinuo ugovor sa srpskim šampionom i potpisao za Metalac. Radi se o polivalentnom igraču koji gotovo podjednako dobro može da odigra kao centralni bek i defanzivni vezni.

TSC je za sada doveo pojačanja na krilnoj, bekovskoj i štoperskoj poziciji. I dalje postoji mogućnost dogovora sa Damjanom Krajišnikom iz Metalca, a radi se i na dovođenju jednog fudbalera iz inostranstva, mada se ime drži u tajnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

ZAVRŠEN POSAO Šehović se vratio u Partizan, ugovor na tri godine

DOTAKLI DNO Francuski velikan zbog očajnih finansija izbačen u Treću ligu!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.