Budimo u kontaktu

ENGLESKA

Tuhel je prošle godine sa Čelsijem osvojio Ligu šampiona, a sada je u Indiji i odbija ponude

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Tomas Tuhel (Foto: Beta/AP)

Prošle godine je Tomas Tuhel sa Čelsijem osvojio Ligu šampiona, što je londonskom klubu druga u istoriji. Ova sezona nije počela kako treba, ni u Premijer ligi, ni u Ligi šampiona. Tako je nemački trener dobio otkaz dan posle poraza od zagrebačkog Dinama.


LIGA 1: Od 17:05 igraju Lorijen – Nica, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.75. 


Nekadašnji trener Borusije iz Dortmunda i Pari Sen Žermena se povukao na neko vreme iz fudbala i otišao u Indiju. Za sada ga ne zanima da preuzme neki klub.

Još nisam odlučio gde ću dalje, vreme je da napravim pauzu. Neki klubovi su zvali mog menadžera, ali smo se dogovorili da me ne zove dok sam ovde narednih 18 dana – rekao je Tuhel za Sport star.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO JE MALO KO ZNAO Detalj koji je izazvao radoznalost! Stiglo objašenjenje zašto su Stanković i Lukaku prisni (FOTO)

EPILOG SKANDALA U ČAČKU Polet kažnjen novčano i oduzimanjem bodova uslovno (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.