Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

Tunis se žalio Afričkoj fudbalskoj konfederaciji

Darko Noveski

Objavljeno

,

Tunižani zvanično uložili žalbu (Foto: Beta/AP)

Fudbalska federacija Tunisa (FTF) uputila je žalbu Afričkoj fudbalskoj konfederacciji (CAF) jer je njihov meč sa Malijem završen pre isteka 90-og minuta, preneo je “BBC”.


Engleska Liga Kup: Na meču Liverpul – Arsenal, naša kladionica nudi kvotu 2.95 za igru GG2.


Tunis je gubio rezultatom 0:1 kada je sudija iz Zibamvea Djani Sikazve pre vremena odsvirao kraj meča. Mediji su danas naveli da je sudija Sikazve doživeo toplotni udar usled čega je izgubio koncentraciju.

Učinićemo sve što je moguće da odbranimo prava nacionalnog tima – rekao je zvaničnik FTF-a Husein Dženaje.

Portparol FTF-a Kais Reges odbio je da govori o detaljima žalbe.

Sve dok je slučaj u rukama CAF-a ne možemo da govorimo o tome – rekao je Reges za “BBC Sport” Afrika.

Sudija Sikazve je navodno morao da ode u bolnicu nakon meča, kako bi se oporavio od toplotnog udara.

Sudija je imao toplotni udar, što je uticalo na njegove odluke. Posle utakmice morao je da bude hospitalizovan – izjavio je zvaničnik CAF-a Esam Abdul Fatah.

Afrička fudbalska konfederacija saopštila je danas da neće davati komentare dok zvaničnici ne sagledaju slučaj u celosti.

AKN “Blickrig” Kameruna, Etiopiji preselo vođstvo (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.