Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

POZNATI ARBITAR NA CENTRU Sudio finale Lige šampiona, a sada će da deli pravdu na meču Crne Gore i Srbije

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Mitrović i Šćekić u duelu (Foto: Starsport)

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje Crnoj Gori u Podgorici u ponedeljak 27. marta od 20 časova i 45 minuta u meču drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine. Srbija kvalifikacije započinje utakmicom sa Litvanijom, dok Crna Gora gostuje Bugarskoj.


EURO 2024: Od 20:45 se sastaju Francuska i Holandija. Kvota na pobedu “trikolora” u našoj kladionici je 1.68.  


Od danas je poznato i ko će da bude glavni arbitar na utakmici između Crne Gore i Srbije. Francuski sudija Klemon Turpan izabran je od strane UEFA za glavnog delioca pravde. Turpan je sudio tri meča na Svetskom prvenstvu u Kataru, a bio je i glavni arbitar prošlosezonskog finala Lige šampiona.

Turpanovi pomoćnici biće Nikola Dano i Benžamin Paž, dok je za četvrtog sudiju izabran Rudi Buke. Za sada se zna i da će delegat meča da bude Majkl Tomas Ros iz Severne Irske, a još uvek nije poznato ko će da sedi u VAR sobi.

PROČITAJTE JOŠ:

“FRLJANJE” SA MILIJARDAMA Zahuktala se trka za Mančester junajted! Ko će prvi do cilja – šeik ili ser?

NEĆE DUGO DA PATI Dobio je otkaz, ali je stigao i poziv koji je jednom odbio… Drugi je i poslednji!

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.