Budimo u kontaktu

ITALIJA

“TUTOSPORT” LANSIRAO “BOMBU” Stanković seda na klupu italijanskog giganta, tri poraza previše na startu sezone! (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dejan Stanković bi mogao da napravi veliki korak u trenerskoj karijeri (Foto: Starsport)

Dok je Crvena zvezda vojevala bitku na “Marakani” protiv Monaka u Italiji se krčkala bombastična vest. Bivši trener crveno-belih Dejan Stanković bi vrlo brzo mogao nazad na klupu.


FRANCUSKA Od 21 čas Lens dočekuje Troa. Kvota na keca u kladionici MaxBet je 1.53.


“Tutosport” lansirao je vest da bi Dejan Stanković mogao da preuzme Inter. Da, dobro ste pročitali. Uprava “neroazura” je nezadovoljna početkom sezone u kojoj je klub već doživeo tri poraza od Lacija, Milana i Bajerna. Poverenje koje je imao, izgubio je Simone Inzagi.

Prema navodima ovog lista srpski trener i ikona kluba je dobila poziv uprave Intera. Preporuka su sjajni rezultati i trofeji na klupi Crvene zvezde.

Simone Inzagi će na klupi Intera sigurno da ostane do dvonedeljne pauze za deset dana, a jedan kiks protiv Torina kod kuće, Plzena u Češkoj i Udinezea u Udinama biće koban po njega.

PREPORUČUJEMO:

HIT NA INTERNETU Lice veziste Monaka tokom sukoba Bukarija i Kange – neverica! (FOTO+VIDEO)

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.