Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

TV NOVELA SA TUŽNIM KRAJEM Ado ne dolazi u Zvezdu, poznat i razlog neuspešnih pregovora…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Edmund Ado je ostao u Šerifu (Foto: Starsport)

Čekali su navijači Crvene zvezde Edmunda Ada i desnog beka. Na kraju nisu dobili ništa. Sem TV novele, španske sapunice, koja je trajala mesecima.


SERIJA A Lacio i Napoli od 20.45 igraju derbi Serije A. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.95. Kada je pao Inter, što ne bi i Napoli.


Duža je ona vezana za vezistu iz Gane. Želela je Crvena zvezda Edmunda Ada u januaru, ali je Šerif tražio previše novca. Pokušalo se sa dovođenjem momka iz Gane početkom leta, ali je obeštećenje ponovo bilo previsoka lestvica. Delovalo je da će treća da bude sreća, ali…

Edmund Ado nije došao u Crvenu zvezdu. Činilo se u četvrtak uveče da je mladi vezista na korak da uđe u avion za Beograd, ali se situacija menjala iz sata u sat. Na kraju Šerif i Crvena zvezda nisu uspeli da se dogovore oko dinamike isplate obeštećenja koje bi išlo na tri rate.

Crvena zvezda je pristala da plati dva miliona evra. Šerif je tražio da se cela suma isplati u narednih nekoliko meseci, dok je srpski šampion hteo da odgodi do jula sledeće godine.

Sada su svi na gubitku. Crvena zvezda je ostala bez željenog pojačanja, Ado bez željenog angažmana, a Šerif bez novca sa nezadovoljnim igračem koji od maja meseca nije upisao minut na terenu.

PREPORUČUJEMO:

ANALIZA MOKE SLAVNIĆA ZA MAXBET SPORT Pešić je mešao karte kao Brazilke na karnevalu u Riju! Mi smo Srbi, volimo da se zezamo!

11 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.