Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

U BORBI ZA NOVI TROFEJ Đoković krenuo da gazi, pa usporio! Pobeda za plasman u finale

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Novak Đoković rutinski do plasmana u finale (Foto: Beta / AP)

Turnir kao što je onaj u Tel Avivu je, po svemu sudeći, prelak zalogaj za srpskog tenisera. Ponovo je bez mnogo muka nadigrao svog rivala, ovoga puta u kasnoj fazi.


ABA LIGA: U nedelju od 17 igraju Cibona – Partizan, a u kladionici MaxBet je kvota na igru H2 1.88. 


Novak Đoković se plasirao u finale ATP turnira u Tel Avivu posle rutinske pobede nad Romanom Safjuljinom sa 6:1, 7:6 (3). Krenuo je srpski teniser silno i posle prvog seta je delovalo da će vrlo brzo da završi posao. Ipak, tokom drugog se igrao rezultatski egal, te je pitanje pobednika bilo rešeno tek posle taj-brejka.

Koliko je popularni Nole bio dominantan na početku meča pokazuje podatak da je prvi set osvojio već posle 23 minuta. Onda je značajno usporio tempo, pa je do drugog došao posle sat vremena i 13 minuta. Uprkos tome, može se reći da je bilo jasno da veće iznaneđenje neće da se dogodi, iako je Rus prikazao odličnu partiju u nastavku.

Protivnik Novaka Đokovića u finalu će da bude pobednik iz drugog polufinalnog meča između Marina Čilića (16) i Konstana Lestijena (68) koji je zakazan za 20 časova.

PROČITAJTE JOŠ:

LOŠE VESTI IZ LONDONA Mitrović povređen! (VIDEO)

ŠTA JE OVO BILO U LAKTAŠIMA Igokea išla ka pobedi, a onda se pojavio Amerikanac! Mrežice su “gorele” od njegovih pogodaka

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.