Budimo u kontaktu

Fudbal

U ELITNOM DRUŠTVU Dejan Stanković na listi najboljih na svetu: Evo gde ga je svrstao prestižni list!

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Dejan Stanković (Foto: Starsport)

Odlična reklama za nekadašnjeg trenera Crvene zvezde! U momentu kada je u potrazi za angažmanom, našao se među najvećim imenima svetskog fudbala.


LIGA NACIJA: Naša kladionica daje kvotu 2.70 na pobedu Škotske protiv Ukrajine u utakmici koja počinje u 20.45.


Kako je nedavno obznanjeno, Dejan Stanković je bio kandidat da preuzme funkciju šefa stručnog štaba u Sampdoriji i Interu. Kako do saradnje nije došlo, nekadašnji strateg Crvene zvezde je i dalje slobodan u izboru nove sredine.

U vezi sa time, prestižni italijanski list “Gazeta delo sport” je sastavio spisak 12 najboljih trenera koji još uvek nemaju angažman. Zanimljivo je da se među njima našao i srpski stručnjak!

Popularni Deki se tako našao u društvu imena kao što su Tomas Tuhel, Mauricio Poketino, Zinedin Zidan, Rafa Benitez, Paulo Souza, Klaudio Ranijeri, Marselo Bjelsa, Horhe Sampaoli, Joakim Lev, Ole Gunar Solsker i Kike Setijen.

Nema sumnje da bi Dejanu Stankoviću ovakva promocija mogla mnogo da znači, pošto je još uvek nepoznato gde bi mogao da nastavi karijeru, pa je svaka lepa reč dobro došla.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠOKANTNE SLIKE STIŽU IZ KATARA Evo gde će da budu smešteni navijači na Mundijalu! (FOTO)

SUPRUGA ODUŠEVILA DRAGOVIĆA Evo kako je ljubimac navijača Zvezde saznao pol deteta! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.