Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

U sredu počinje prodaja ulaznica za utakmicu Partizan – Šerif

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Stadion Partizana (Foto: Starsport)

Prodaja ulaznica za revanš plej-ofa Lige konferencije između Partizana i Šeriffa počinje u sredu preko Tiketlajn prodajnih kanala, saopštio je klub iz Humske. Utakmica je na programu 23. februara od 18:45. Nedelju dana ranije se isti rivali sastaju u Moldaviji od 21 sat.


KUP NEMAČKE: Od 18 igraju Sandhauzen – Frajburg, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.50.


Cene ulaznica su:  jug/sever – 1.500 dinara, istok bočno – 2.500, istok centar – 3.300, zapad bočno – 3.500, zapad centar – 4.500, lože istok – 8.000, lože zapad – 12.000.

FK Partizan je odlučio da svi kupci sezonskih ulaznica FK Partizan i paketa ulaznica za grupnu fazu Lige konferencije kupovinom ulaznica ostavruju popust na jednu ulaznicu. Cene ulaznica sa popustom su:  jug/sever – 1.000 dinara, istok bočno – 1.750, istok centar – 2.300, zapad bočno – 2.450, zapad centar – 3.150, lože istok – 5.600, lože zapad – 8.400.

Ulaznice mogu da se nabave onlajn putem sajta Ticketlajn svakog dana 24/7 uz mogućnost online plaćanja karticama i dobijanja PDF ulaznice na mejl od srede  od 10 časova do četvrtka 23. februara do 10 časova.

NA SLEDEĆEM LINKU pogledajte kako još možete da nabavite ulaznice.

PROČITAJTE JOŠ:

Lutovac poslao poruku na rastanku: Ljubav prema Partizanu je još jača

MARKOVIĆ ZA MAXBET SPORT Izbegli smo užas ostankom u Antaliji! Sam Bog nas je spasio! Svi se plašimo novih potresa

1 komentar

1 komentar

  1. Bando odlazi da vas nikad više u životu nevidimo

    07.02.2023. at 16:50

    Dok su Vezara i Vulela u klubu treba bojkotovati sve utakmice…
    Neka sede oni u loži i nek uživaju u fudbalu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.