Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

U SUSRET VOJVOĐANSKOM DERBIJU Lazetić: Igračima sam rekao da budu fokusirani i da uživaju u igri

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Žarko Lazetić (Foto: Starsport)

Prva prvenstvena utakmica na novoj TSC Areni u Bačkoj Topoli odigrana je krajem septembra prošle godine, kada je TSC ugostio Vojvodinu. Sada je na red došao njihov okršaj i u Novom Sadu, koji je zakazan za nedelju, a dolazi u vrlo nezgodnom momentu za oba tima.


SUPERLIGA SRBIJE: U kladionici MaxBet je kvota na pobedu Vojvodine protiv TSC-a 2.35. 


Vojvodina u ovaj meč ulazi posle dva vezana poraza, dok je TSC u prethodna dva kola osvojio samo dva boda. Mršav saldo za oba tima koja imaju visoke ambicije, tako da i jedni i drugi međusobni duel vide kao šansu za popravak i utiska i bodovnog salda.

Ekipa iz Bačke Topole na ovo gostovanje odlazi sa ciljem da se nadigrava i ostvari pozitivan rezultat.

Naravno da ćemo i protiv Vojvodine ići na pobedu, kao što smo išli na prethodne dve utakmice, samo nismo imali dovoljno sreće da ih i ostvarimo. Očekuje nas jak rival koji ima velike ambicije i želi izlazak na evropsku scenu sledeće sezone – rekao je Žarko Lazetić, šef stručnog štaba TSC-a, a prenosi klupska televizija.

Strateg superligaša sa severa Srbije smatra da njegov tim nije igrao loše u prethodnim utakmicama, bez obzira što je izostao rezultat.

Zadovoljan sam odnosom igrača prema igri, svi su ispunili zadatke, borili su se i dali sve od sebe, jedino što je izostala realizacija na kojoj moramo da radimo u narednom periodu. Dobro stojimo na terenu, stvaramo dosta šansi i verujem da će realizacija u narednom periodu biti bolja. Ukoliko tu budemo na nivou, a ujedno ne zapostavimo ostale segmente, tu mislim na pritisak na nosioce igre rivala, protok lopte i duele, onda mislim da imamo dobre šanse da ostvarimo pozitivan rezulat – optimista je Lazetić.

Trener TSC-a ističe da je svaka utakmica u Superligi interesantna jer su ekipe prilično izjednačene, te da je teško osvojiti jedan, a naročito tri boda.

Verujem da će vojvođanski derbi opravdati očekivanja i da će biti kvalitetan. Nažalost, mi i dalje nismo kompletni, nema još uvek Pinta i Dukurea, a još nekoliko igrača žali se na sitne povrede. Međutim, nema alibija, od onih igrača koji budu igrali tražiću maksimlanu borbenost i fokusiranost, kao i da uživaju u igri. Očekuje nas lep ambijent, dobar teren i jak protivnik, idemo na pobedu, nadamo se najboljem – zaključio je Lazetić.

Slično razmišlja i ofanzivni vezni fudbaler TSC-a, Bertalan Bočkaj.

Biće to tvrda, neizvesna utakmica. Očekuje nas sličan duel kao protiv Radnika. Vojvodina se nalazi na četvrtom mestu, ali nas to ne plaši, jer i mi želimo da dođemo do tog nivoa. Moramo da poboljšamo realizaciju, da nam se ne ponavljaju situacije kao protiv Radnika. U svlačionici atmosfera je odlična i pored ne tako dobrih rezultata. Važno je da svi imamo pozitivan stav i da razmišljamo samo o pobedi u nedelju – rekao je Bočkaj.

Derbi severne srpske pokrajine igra se u nedelju sa početkom od 18:30 časova.

PROČITAJTE JOŠ:

IZNENAĐENJE! Nemački velikan želi da spasi karijeru Luke Jovića!

STANOJEVIĆ PRED SPARTAK Opasan rival, ali Partizan će da pokaže da je pravi!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.