Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

U ZVEZDI ZADOVOLJNO TRLJAJU RUKE Olajinka postigao lep pogodak u Portugaliji (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Yutube.com/Lukáš Váňa

Crvena zvezda je nedavno dogovrila saradnju sa Piterm Olajinkom. Nigerijski napadač će do kraja sezone da ostane u praškoj Slaviji, a onda se na leto seli u Beograd.


KIPAR: U ponedeljak od 16 igraju Aris – Apolon, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.30.


Da u Zvezdi mogu da budu zadovoljni videlo se na pripremama koje je češka ekipa obavila u Portugaliji. Poslednjeg dana je odigrana utakmica, a fudblaeri slavije su se podelili na plave i crveno-bele. Plavi su pobedili sa 3:2, a strelac za crveno-bele je bio Olajinka.

On je u 27. minutu primio loptu na levoj strani i krenuo ka kaznenom prostoru. Onda je sa nekih 18 metara šutirao i poslao loptu pod prečku. Golman nije imao nikakve šanse.

Prethodnih godina se dešavalo da crveno-beli omanu sa dovođenjem igrača, ali sa Nigerijcem bi mogla da bude druga priča.

PROČITAJTE JOŠ:

DEBITOVAO SA 16 GODINA Miladinović je biser Crvene zvezde

NASTAVLJEN POBEDNIČKI NIZ Zvezda golovima Pešića i Ivanića savladala Dinamo posle preokreta (VIDEO)

1 komentar

1 komentar

  1. Aleksandar

    22.01.2023. at 23:17

    Tako smo trljali ruke kao Ohi daje golove u Norveskoj, pa mu nismo dali sansu vis eod nekoliko meseci! Ona bukva od Kulibalija je jos tu, a Ohija oterali ni zbog cega!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.