Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

UDARAC ZA ATOMSKU MUVU Italija bez najboljeg igrača na Evrobasketu: Sa njim smo mogli da osvojimo titulu! (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Danilo Galinari (Foto: FIBA)

Glavna uzdanica “azura” je nedavno doživela peh, te će propustiti smotru “starog kontinenta”. Zbog ovoga su im drastično umanjene šanse da se domognu nekog od odličja, pošto je povređeni košarkaš bio nosilac njihove igre.


KOŠARKA Turska od 19 časova dočekuje Srbiju. “Dvojka” na Jokića i “orlove” u kladionici MaxBet je 1.47.


Kako javljaju italijanski mediji, selektor reprezentacije Italije, Đanmarko Poceko, neće moći da računa na Danila Galinarija za predstojeći Evrobasket koji će se održati u periodu od 1. do 18. septembra.

Popularni Galo je u utakmici kvalifikacija za Svetski kup protiv Gruzije doživeo povredu meniskusa kolena nakon što je istrčao jedan kontranapad i bez kontakta sa nekim od igrača osetio jak bol.

Košarkaš Boston Seltiksa je tada napustio parket, nije se vraćao u igru, a kasnijim lekarskim pregledima je ustanovljena priroda povrede. Na sreću po njega, nema tragova kidanja nekog od ligamenata.

– Galinari je možda najbolji italijanski košarkaš ikada. Moliću se za njega. Sa njim smo mogli da osvojimo Evrobasket, ali mi nije žao zbog toga. Žao mi je zato što on neće igrati na turniru na kome zaslužuje da igra – rekla je popularna Atomska muva, nekadašnji košarkaš, a sada selektor “azura”.

Reprezentacija Italije se nalazi u A grupi i jedan je od domaćina narednog Evrobasketa. Protivnici su joj selekcije Grčke, Hrvatske, Velike Britanije, Ukrajine i Estonije.

PROČITAJTE JOŠ:

ALIMPIJEVIĆ ZA MAXBET SPORT: Turska “pati” za dobrim plejmejkerom! Naša prednost je ta što naši igrači imaju ključne uloge u svojim timovima!

ALIMPIJEVIĆ ZA MAXBET SPORT O HOLANDU: Zvezda je dovela igrača sa izuzetnom energijom, šutira u visokim procentima!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.