Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

UDARIO BRAT NA BRATA Stariji Ponitka izbacio mlađeg iz reprezetntacije!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Mateuš Ponitka (Foto: Euroleague Basketball via Getty Images)

U nacionalnom timu Poljske haosu nema kraja. Posle sukoba na relaciji Ponitka – Gortat, nastao je novi, mnogo čudniji…


SUPERKUP EVROPE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Real Madrida protiv Ajntrahta je 1.45. Meč počinje u 21:00.


Zbog odluke da se vrati u ekipu Zenita, Mateuš Ponitka je bio meta brojnih napada u poljskoj javnosti. Par meseci kasnije izbio je novi skandal, a glavni akter je ponovo Mateuš, koji je navodno “izbacio” rođenog brata iz reprezentacije.

– Dobio sam informaciju da selektor nije imao problema sa mnom, ali Mateuš nije želeo da me prihvati u timu – rekao je Marsel Ponitka za poljske medije, pa dodao:

– Ne osećam se krivim zbog cele ove situacije i ne razumem zašto me Mateuš po svaku cenu diskredituje i stoji na putu mojoj karijeri. Nemam šta da krijem. Ako se Mateuš oseća ugroženo, bolje je da lepo sednemo za isti sto i raspravimo sve kao dva muškarca, a ne da se igramo igara.

Uprkos svemu, Marsel i dalje želi da igra sa bratom.

– Da, naravno. Uvek sam otvoreno pričao o tome, i trener i savez to odlično znaju. Strpljivo čekam obećani sastanak, koji kapiten tako često izbegava. Voleo bih da se Mateuš ponaša kao profesionalac i po ovom pitanju i da razjasni situaciju, za dobrobit cele zajednice, i da jednom zauvek prekinu spekulacije.

PROČITAJTE JOŠ:

SAZNAJEMO MIlenković stavlja potpis… Srbin postaje najplaćeniji igrač!

Partizan završio veliki posao! Baždar u Humskoj do 2026. godine

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.